Service

Full service

Team Hortisolar kan ondersteuning geven in supervisor voor projecten en adviseren om zo slim mogelijk een ontwerp te maken. De Hortisolar zonnepanelen zijn smart gemaakt en dit betekend dat lokale onderaannemers/ beglazers/ kassenbouwers deze zonnepanelen zelf kunnen beglazen als standaard glas voor de kassenbouw.

Diensten

Our production is keep it easy

Met onze diensten ontzorgen wij de klant

 

Maatwerk

Elk type zonnepaneel kunnen we maken voor uw eigen wens in uw kas waarin aantal cellen, breedte, hoogte en type laminaat of kader kunnen bepalen van 4 mm t/m 16 mm kader. Bekijk onze standaard maten van hortisolar.

 

Transport

Leveren waar dan ook in de wereld is mogelijk voor elk kassen project in de wereld. Met onze logistieke netwerk kunnen wij just in time leveren voor nieuwbouw of renovatie projecten. Ook hebben wij speciale verpakking ontwikkeld om schade tijdens transport te voorkomen.

 

Supervisors

Projectleider nodig bij het beglazen van uw maatwerk zonnepanelen, dat kan! Met ons netwerk uit de kassenbouw, kunnen wij hulp bieden en ondersteuning om vakkundig met lokale bouwteams de Hortisolar zonnepanelen te plaatsen.

Waarom voor ons kiezen?

We provide hight Dutch quality Horti services

Supported by The Dutch Greenhouse Structures

Tuinbouw zit in onze genen. Wij werken samen en voor kassenbouwers en toeleveranciers om de juiste en beste oplossing voor de klant te vinden. Kwaliteit staat voor onze klanten centraal om hortisolar in welke vorm dan ook te realiseren.

Fully service maintenance


Wij zijn opgeleid en getraind om te werken aan en op de kas. Veiligheid staat voorop en wij hebben speciale apparatuur om vakkundig te werk te gaan en zijn VCA** TUV gecertificeerd.

 

Rocket fast deployment


Snelheid en gemak is de basis van Hortisolar voor ontwikkeling en realisatie van zonnepanelen in de kas. Met ons eigen team met zijn verschillende specialismen kunnen wij snel en vakkundig te werk gaan. Voor elk hortisolar paneel maatwerk hebben wij wel een oplossing voor.

 

Innovation: technology, research and development

Hortisolar producten worden steeds slimmer, eenvoudiger en betrouwbaarder door samen te werken in de keten en techniek samen te ontwikkelen. Een hortisolar innovatie is direct DC of AC spanning op het assimilatie belichting systeem.

 

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.